New Store Europe on Expedit Finland Oy

1 tammikuuta 2016 kaksi ainutlaatuista maailmaa yhdistyivät kun Expedit Finland Oy ja New Store Europe Oy sulautuivat yhdeksi yritykseksi: Expedit Finland Oy. Molemmat yritykset ovat kokeneita vähittäiskaupan asiantuntijoita, jotka täydentävät toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla.

New Store Europe Oy:n osto merkitsee Expeditin tavoitteen toteutumista toimia kokonaistoimittajana suomalaisille asiakkaille, kun yritysten osaamisalueet yhdistyvät.

Expedit juontaa juurensa vuoteen 1952, kun ensimmäinen metallilankahylly tuotettiin paikalliseen myymälään pienessä Hadstenin kylässä Tanskassa. Tänä päivänä Expedit on yksi Pohjoismaiden suurimmista vähittäiskaupan myymäläkalusteiden toimittajista.

Expedit kehittää, valmistaa ja toimittaa myymäläratkaisuja, sekä luo elämyksellisiä vähittäiskaupan ostoympäristöjä johtaville brändeille ja vähittäiskaupan ketjuille. Suunnittelusta jalkauttamiseen, Expedit toteuttaa asiakkaiden tavoitteet ja kehittää niitä edelleen menestyksellisiksi konsepteiksi.

New Store Europe on 1995 perustettu vähittäiskaupan asiantuntija, jonka monipuolinen pitkän kokemuksen omaava omaava osaajatiimi sekä 200+ projektia vuodessa kertovat vankasta kokemuksesta vähittäiskaupan ostoympäristöjen parissa. New Store Europe perustettiin myymäläsuunnittelutoimistoksi, jonka ansiosta yhtiö onkin tunnettu ennen kaikkea suunnittelupalveluistaan, mutta myös kalusteratkaisuistaan sekä liiketilaurakoinnin palveluistaan. New Store Europe tarjoaa myös NORLUX-valaistusratkaisut vähittäiskaupan ympäristöihin.

Uudella ja vahvalla kokoonpanolla Expedit Finland Oy pystyy nyt tarjoamaan kokonaistoimittajana ratkaisuja kaikille vähittäiskaupan asiakkaille – strategisesta vähittäiskaupan osaamisesta ja konseptisuunnittelusta aina jalkautukseen asti.

Expedit Finland Oy on osa Expedit konsernia. Konserniin kuuluvat yritykset Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Latviassa. Menneellä tilikaudella liikevaihto oli noin 67 miljoonaa euroa. Oma tuotanto Tanskassa, Ruotsissa ja Latviassa on vahvistanut Expedit konsernin kilpailukykyä.

Joka päivä yli 300 ammattitaitoista ja sitoutunutta työntekijää luovat toimivia ostoympäristöratkaisuja asiakkaillemme, sekä pienille että suurille kauppaketjuille ja brändeille.

Expedit pyrkii aina erinomaiseen palveluun, luotettaviin toimituksiin ja ennen kaikkea asiakkaidemme menestyksen rakentamiseen.

Räätälöityjä vähittäiskaupan ratkaisuja, jotka kääntävät kaupan tekemisen hyväksi liiketoiminnaksi!

 

Expedit A/S laajentaa toimintaansa Suomessa

Expedit A/S Hadstenista on allekirjoittanut sopimuksen New Store Europe Oy:n koko osakekannasta Suomessa. Kauppa astuu voimaan 1 tammikuuta 2016.

New Store Europe Oy:n osto merkitsee Expeditin liikeidean ja toimintojen vahvistamista edelleen, silmällä pitäen erityisesti markkinoiden kehittämistä Suomessa.

“Olen vakuuttunut, että hankkimalla New Store Europe Oy:n olemme valmiita jatkamaan laajentumista Suomessa ja Baltiassa”, kertoo Expedit ryhmän toimitusjohtaja Steen Bødtker. “Hankinta sopii strategiaamme olla kokonaistoimittaja keskittyen kasvuun ja vahvaan markkina-asemaan.”

Lue lisää >>